Matematik och grafik

Det händer mig lite då och då att en bild slår an en sträng, det känns inombords att .. det ÄR något i bilden, men VAD? Och så vänder man  o vrider och kikar och ”plupp” – så finns där det man letat efter.  Och när man väl sett det är det lugn i helsike att inte se det. Motivet målet är fastnaglat. Därför utmanar jag er att finna det matematiska slutresultatet i min bild ovan…

Jag är först att erkänna; jag såg INTE det lilla trolska väsenet i min bild vid första titten i kameran. Men kika i mitten av bilden.. och tänk på ett ansikte.. siluetten av ett ansikte – med spetsigt öra? Ta dig tiden.. lugn o fin…. 

Ser du den nu?

Bazinga!!

😉

Annonser

3 thoughts on “Matematik och grafik

    1. Näääää attans då. *s* En arbetskamrat var tvärsäker på att han såg en drake.. ända tills jag visade ansiktet då gick det inte att få bort ur huvudet *mouhaha*
      Men det är ok, bara man ser något? Man måste ju inte se det jag ser, det jag ser är inte något grymt även om det definitivt ett väsen;-)

  1. Visst är det ett litet troll, men så är du ju också mästare på att hitta figurer och ansikten i dina bilder. Det var ett tag sen sist, men de är så välkomna tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s